Kanteleet


KOTIKANTELE

Leskelän 36-kielisellä kotikanteleella on vuosikymmenien perinteet. Soittimesta on kehitetty erittäin voimakas, mutta myös kaunis-sointinen sekä herkkä soitin. Sopii niin aloittelijalle kuin myös ammattilaiselle. Edustaa kotikanteleiden parhaimmistoa.

Teknistä tietoa:

Kanteleen mitat: 970x390x150 mm
Paino n. 4,8 kg
36 kieltä, ääniala C-C4, viritys C-Duuri
Vakiona 3 kpl sävelvaihtajia: g-, g1- ja g2-kielille
Puumateriaalit: runko mäntyä tai kuusipuuta, kansi ja pohja kuusesta. Kovapuuosat vaahteraa tai pyökkiä. Pohjassa voidaan käyttää myös muita puulajeja ostajan toiveesta.

Pintakäsittely vakio: kehä petsattu/kiiltolakattu, kansi aina puunvärinen. Väritys ostajan toiveen mukaan lisähinnasta. Soitin valmistetaan tilauksesta, ei varastotuote.

Hinta 1700 €
Takuu 3 vuotta.
Laukun hinta kaupan yhteydessä 400 €

KONSERTTIKANTELE

Konserttikanteleemme historia ulottuu 1920-luvulle (perustuu Salmisen aloittamaan tuotantoon). On konserttikanteleiden "aatelia". Perinteinen kaunis sointi, herkkä kosketus ja voimakas ääni sekä tarkka ja kevyt virityskoneisto takaavat nautittavan soittamisen. On aina tilaustuote, ostaja voi vaikutta moniin haluamiinsa asioihin. Esim. kielityksellä saadaan aikaan erilaisia sointisävyjä; "Salmis-ääni" tai suorasointi.

Teknistä tietoa:

Kanteleen mitat: 970x410x150 mm
Paino n. 7,0 kg
39 kieltä, ääniala Kontra-G - C4
Puumateriaalit: runko, kansi ja pohja kuusesta, mutta pohjassa voidaan käyttää useita eri puulajeja ostajan toiveen mukaan. Kovapuuosat vaahteraa tai pyökkiä.

Pintakäsittely: kehä petsattu/kiiltolakattu, kansi aina puunvärinen. Väritys ostajan toiveen mukaan lisähinnasta. Soitin valmistetaan tilauksesta, ei varastotuote.

Konserttikanteleita ei tällä hetkellä saatavissa.


Kanteleiden huollot ja korjaukset: Erkki Leskelä p. 0400-584 864.